Nye medlemmer

Hermed byder vi børn,unge og voksne velkommen i Ringsted Damefodbold
 

I Ringsted Damefodbold vil vi meget gerne tage godt mod alle. Det gælder både spillere, forældre og nye trænere.

Erfaringsmæssigt ved vi, at det kan være lidt svært at starte som ny i en klub. Derfor dette lille skriv..
Målsætningen er, at vi som klub skal udvikle fodboldsspillere, der har det rart og godt med at spille fodbold. Ringsted DF har næsten hold på alle niveauer og det betyder at alle kommer ud og spille kampe.
Når du møder første gang, vil du som spiller blive budt velkommen og træne sammen med dine nye kammerater. Når du har spillet et par gange så ved du om det er noget for dig og så skal vi have dig indmeldt i klubben, så du er klar til at komme i kamp i Ringsted lyseblå trøje.
Har du spillet i en anden klub skal din "gamle klub" udfærdige et spillercertifikat, som du skal aflevere til din træner, din gamle klub kan også maile det til din nye klub.

 
Ringsted Damefodbold er, som så mange andre sportsklubber i Danmark, i vid udstrækning en klub, som bygger på frivillige trænere og hjælpere, der hver dag skal sørge for, at vores børn og unge kan nyde de mange glæder, der følger med at deltage i idrættens fællesskab.
Det er i høj grad de frivillige, der på den måde skaber mange værdier for vores fælles samfund. Derfor har vi også brug for din hjælp til arbejdet omkring holdene og de forskellige arrangementer.

Det er vort håb, at mange flere vil melde sig under fanerne og give en hjælpende hånd med i klubben. Man behøver ikke at være professionel på nogen måde, alle kan bidrage med et eller andet, bare en enkelt gang om måneden nogle få timer.
Det er helt sikkert, at hjælpen vil blive modtaget med stor taknemmelighed, hvorved man gavner og styrker klubben ved sin aktive deltagelse.

Erfaringen viser, at det altid er givende og positivt at deltage i de forskellige aktiviteter - man møder altid positive og glade mennesker i klubben, og det er let at bliver en del af fællesskabet.